Clairvoyance

Clairvoyance

Hvad kan en clairvoyance:
Befinder du dig i en periode i dit liv, hvor du ønsker en bedre livssituation, eller ønsker du at få forløst evt. udfordringer, tvivlsspørgsmål, konflikter eller andet, som du står i, så kan en clairvoyance hjælpe dig.

En clairvoyance hos mig tager udgangspunkt i din nuværende situation, og vil omhandle de muligheder eller begrænsninger som du har.
Det kan være en helt konkret situation du ønsker hjælp til, eller at du grundlæggende ønsker nogle ændringer i dit liv, og du mangler inspiration til, hvordan du med fordel kan gribe det hele an.
Uanset om det er det ene eller det andet, så vil clairvoyancen tage udgangspunkt i netop din situation, og vil synliggøre dit potentiale og beskrive hvordan du bedst muligt bringer det i spil, arbejder med det, og dermed bevæger dig hen imod de ønsker du har.

En clairvoyance kan indeholde alle livets forskellige udfordringer uanset om det handler om din selvudvikling, dit arbejde, dit parforhold, dine børn, din boligsituation, dine potentialer, din spiritualitet eller noget helt andet.

Under clairvoyancen vil du få klarhed over, hvorfor du befinder dig hvor du gør, med netop dine udfordringer.
Det kan f.eks. være gamle reaktionsmønstre, dine tanker eller følelser omkring specifikke områder eller, at du er kørt fast og mangler inspiration til at komme videre.
Det kan også være bekræftende i forhold til områder i dit liv, du allerede er i gang med at arbejde med, eller ting du går og tænker på – I hver tilfælde vil det være det der er behov for at du får belyst.

Under clairvoyancen vil du få konkret råd og vejledning til, hvordan du med fordel vil kunne arbejde med de problemstillinger, jeg har været inde på, og dermed arbejde hen imod det du ønsker at opnå.

Ved en clairvoyance hos mig, vil jeg altid starte med at spørge om, man ønsker kontakt med en afdød hvis der skulle komme en. Det gør jeg da det er min erfaring, at der af og til kommer afdøde under mine clairvoyancer, og det derfor er dejligt at have aftalt det på forhånd, da der er meget forskelligt om man ønsker det eller ej.

Praktisk info og pris
En clairvoyance foregår enten hjemme hos mig eller online via ex. Skype/Zoom.
Du kan booke via mail eller telefon.

Prisen for en individuel clairvoyance er kr. 850 og du skal forvente det tager ca. 45 min.

Ønsker du sessionen optaget, skal du medbringe din mobil eller andet, som du kan optage på.