Om mig

Min spirituelle rejse startede i starten af 20’erne, hvor det startede som en nysgerrighed på, hvad det var og om det var – jeg kan huske, jeg så et program der hed “åndernes magt”, og det blev starten på en lang spændende og udfordrende og helt fantastisk rejse for mig.

I 2009 tog jeg en clairvoyant uddannelse og jeg er efterfølgende blevet trænet og oplært af nogle af de bedste mediums i England.
Jeg har været på Arthur Findlay Collage i England mangle gange over årene og er primært trænet af et engelsk medium “Paul Jacobs” i både Stansted og i Hannover.
Jeg har i en årrække været en aktiv del af Lysets Hus i Århus, hvor jeg har arbejdet i cirkel og siddet i bestyrelsen.

Min helt passion indenfor det spirituelle ligger i, at kunne være med til at vise andre, at der er mere mellem himmel og jord, og det er tættere på end mange af os tror. Jeg vil fremme bevistheden om, at det åndelige kan være med til at gøre vores liv “lettere”. Jeg brænder også for at “få det ned på jorden”, hvor vi alle kan være med.

De første år med “alternativ interesse” blev jeg ofte forbløffet over, hvor meget denne bevidsthed ændrede mit syn på mange ting, og dét brænder jeg også for, på den ene eller anden måde, at kunne give det videre.