Afdødekontakt

Det kan være en stor oplevelse at få beviser for den andelige verdens eksistens – 
Mange oplever en forløsning, og det er dejligt at mærke at ens kære har det godt der hvor de er.

Hvad kan en afdødekontakt?

En afdødekontakt kan vise, at man stadig har sine kære omkring sig og, at de følger med i ens liv.

Der er mange forskellige grunde til, at folk ønsker at få skabt kontakt til en af deres kære. Nogle søger svar på hvordan de har oplevet den sidste tid. Nogle har brug for et sidste ”farvel”, andre søger ro.

Det kan også være ønsket om at føle nærværet med en, som ikke længere er i den fysiske verden – eller noget helt andet.

Det er vigtigt for mig at vise, at vores kære stadig er omkring os,
og vi kan hente støtte, hjælp, råd og vejledning fra dem.

Beviser på afdøde

Jeg starter oftest med at beskrive relationen til den afdøde i den åndelige verden. Derefter vil jeg typisk beskrive deres personlighed, hvordan vedkommende var som menneske, hvad vedkommende kunne lide at bruge sin tid på mm. Der vil højst sandsynligt komme nogle områder frem, som er meget kendetegnende for denne person.

Under en afdødkontakt vil der også komme beviser som, ud over relation og personlighed, vil kunne bekræfte hvem det er. Det kan være dødsårsag, fælles minder, eller andet, der for den pårørende tydeligt beviser at den afdøde er til stede.

Jeg ønsker at vise, der ikke er nogen død og, at vores sjæls  rejse fortsætter i den åndelige verden.

Det er altid helt op til den åndelige verden, hvem der kommer under en afdødekontakt. Ofte har man et ønske om at få kontakt til en bestemt person, og typisk viser det sig også at være ham eller hende der kommer igennem.

Det kan være en stor oplevelse at få beviser for den andelige verdens eksistens – Mange oplever en forløsning, og det er dejligt at mærke at ens kære har det godt der hvor de er.

Praktisk info og pris

En afdødekontakt foregår enten hjemme hos mig eller online.

Prisen for en individuel afdødkontakt er kr. 1.200.
Du kan forvente det tager ca. 45 min.

Ønsker du sessionen optaget, skal du medbringe din mobil eller andet, som du kan optage på.

UDTALELSER

” Karina Graabæk er det dygtigste clairvoyante medium jeg til dato har mødt! Hun arbejder med en høj sans for etik og med stor respekt for individerne på begge sider af livet.

Hvis man får kontakt med en af sine afdøde kære gennem Karina, kan man heller ikke længere være i tvivl om, at de stadig er omkring os.

Maria Cain

Ved mit besøg hos Karina, fik jeg kontakt til min mor, far og dejlige datter. En fantastisk og givende oplevelse, som giver mig ekstra livsmod samtidig med, at jeg blev bekræftet i alt, hvad jeg selv “tænker” og har oplevet omkring mine afdøde. Der er ingen “død” og vi mødes igen.

Af hjertet tak til Karina fordi, at hun deler sin “gave” (som jeg kalder det) til at hjælpe mig videre på min færden og hjælper mig med at bruge og tro på min egen intuition og mine oplevelser.

Birgitte Heine Sørensen

“Af hjertet tak for en meget fin og bevægende kontakt du fik med min afdøde mand. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at han var tilstede. På en indlevende og nænsom måde fik du viderebragt de budskaber og ting han gerne ville sige til mig. Det skabte en stor ro i mig og jeg fik svar på de ting, jeg havde brug for på dette tidspunkt. Dine evner som medie lå langt ud over min forventning til, hvad jeg regnede med at kunne få ud af kontakten til min afdøde mand.

Endnu engang et stort tak.“

Jette

Scroll to Top