OM KARINA

Jeg arbejder med mennesker som af mange forskellige årsager har brug for hjælp.
Det kan være et ønske om at udvikle sig, eller om at bryde et mønster. Det kan også
være gerne at ville opnå kontakt til den åndelige verden.

For mig handler spiritualitet meget om, den måde jeg vælger at opleve og at leve mit liv på.Den handler også om den måde jeg møder andre mennesker på – både privat og arbejdsmæssigt.

Det handler om at se det enkelte menneske for hvem det er. Om at vide vi alle er lige, blot med hvert vores udgangspunkt og vi er forskellige steder i vores udvikling.

Jeg er Clairvoyant og Medie og jeg har arbejdet med mennesker de sidste 20 år. Som clairvoyant og medie er det udelukkende min intuition og den spirituelle del af mig der kommer i spil.

Som leder har det i høj grad været det samme, krydret med den rationelle tilgang til de opgaver der skulle løses.

Jeg ønsker at hjælpe dig, til at opnå større indsigt i de udfordringer du står med. Hjælpe dig med at finde vejen til forløsning, og dermed give dig muligheden for bedre livskvalitet.

MIN VEJ

Jeg har nok altid følt en ”søgen efter noget”, uden overhovedet at kunne sætte ord på, at det var det det var.

I mange år føltes det som ikke rigtigt at høre til nogle steder, eller ikke at kunne finde ud af hvilke vej livet skulle gå for mig. I perioder føltes det også som ”ked af det hed”.

Da jeg fandt vejen ind til min spiritualitet, følte jeg endelig at have fundet min vej at leve livet på.

I 2009 tog jeg en clairvoyant uddannelse hos Rikke Mors, Common Sense. Jeg har nydt  Arthur Findlay Collage i England mange gange over årene. Jeg er primært trænet af et engelsk medium “Paul Jacobs” i både England og i Hannover. Jeg har i en årrække været en aktiv del af Lysets Hus i Århus, hvor jeg har arbejdet i cirkel og siddet i bestyrelsen.

En af mine passioner er, at gøre ”det alternative” til en naturlig del af hverdagen for mange flere af os. At “få det ned på jorden” hvor vi alle kan være med, og kan bruge det bevidst og aktivt i vores daglige liv.

De første år med “alternativ interesse” blev jeg ofte forbløffet over, hvor meget denne bevidsthed ændrede mit syn på mange ting.

Dét brænder jeg for, på den ene eller anden måde, at kunne give det videre.

Scroll to Top